ЗСУ розбили мотоциклетну колону російських військ (ВІДЕО)

01.07.2024   23:03    778

У мережу потрапили кадри розгрому російських військових на Вугледарському напрямку. У відбитті атаки брали участь бійці 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Вони “гаряче” зустріли ворога.

ЗСУ знищили цілу колону російської техніки під Вугледаром

Фрагмент відео публікує телеграм-канал NEXTA Live. На опублікованих кадрах видно величезну кількість знищеної російської бронетехніки та цілий “цвинтар” підбитих мотоциклів, на яких росіяни намагалися штурмувати українські позиції, але які вже ніколи не проїдуть і метра.

Останні новини:  У Києві на перехресті дорогу не поділили Hyundai та Renault: момент ДТП потрапив на відео

Український журналіст та блогер Денис Казанський наголошує, що ці кадри не покажуть російські федеральні канали.

“Розгром російських військ, що наступають, під Вугледаром. Все усіяно підбитою технікою. В очі впадає цілий цвинтар мотоциклів, якими окупанти змушені користуватися через брак бронетехніки. Справжнє пекло та гори трупів щодня. Безглузді смерті заради хворих фантазій Путіна, що поїхав”, — пише Казанський.

Журналіст Юрій Бутусов зауважив, що серед цвинтаря ворожої бронетехніки багато мотоциклів, що згоріли. Їх відправили у бій нарівні з важкою технікою.

Останні новини:  NASA показало, який вигляд матиме перша в історії космічна станція біля Місяця (відео)

«Дорога люті» під Вугледаром для російських військ стараннями «Чорних запорожців» 72-ї окремої механізованої бригади перетворилася на поле смерті. Серед цвинтаря ворожої бронетехніки привертає увагу чимала кількість знищених нашими воїнами та згорілих мотоциклів. Цю «секцію спідвею» командування противника відправляло у бій нарівні з важкою технікою, тобто свідомо кидали живу силу під український комбайн смерті без жодних шансів вижити», — написав журналіст.

Останні новини:  Дніпро накрила негода: місто перетворюється на Венецію (ВІДЕО)