Південнокорейська компанія Hanwha представить РСЗВ Chunmoo: може запускати балістичну ракету на відстань 290 км

17.06.2024   18:00    34

РСЗВ Chunmoo — це складна реактивна артилерійська система, призначена для стрільби різними типами ракет, що забезпечує тактичну гнучкість і точність. Він може запускати дві ракети різного калібру одночасно, включаючи ракети калібру 239 мм і 280 мм, з дальністю 80 км і 160 км відповідно.

Система також може запустити 290-мм балістичну ракету з максимальною дальністю 290 км. Участь Hanwha Aerospace в Eurosatory підкреслює її прагнення надавати індивідуальні рішення країнам НАТО через розширене партнерство з місцевими компаніями. Пан Джейл Сон, президент і генеральний директор Hanwha Aerospace, наголосив на прагненні компанії стати надійним партнером для країн НАТО, зосереджуючись на передачі технологій, місцевому виробництві та створенні робочих місць.

Останні новини:  Залежність Заходу від ядерної енергетики РФ вберегла Москву від подальших санкцій, – експерти

РСЗВ Chunmoo вже використовується кількома міжнародними операторами, а Польща нещодавно підписала контракти на придбання 288 одиниць РСЗВ HOMAR-K, польського варіанту РСЗВ K239. Щоб підтримати зростаючу базу користувачів, Hanwha Aerospace розглядає можливість створення «Клубу користувачів Chunmoo», подібного до Клубу користувачів K9, де представники країн-користувачів зможуть обмінюватися досвідом і передовими практиками.

Окрім РСЗВ Chunmoo, Hanwha Aerospace представить інші передові оборонні рішення, включаючи самохідну гаубицю K9, тактичну керовану ракету TAipers, 155-мм модульну зарядну систему, безпілотний наземний транспортний засіб Arion-SMET і бойову машину піхоти Redback.

Останні новини:  Науседа закликав наділити ООН повноваженнями зупинити Росію


wheel-news.com