У Байдена і Трампа домовилися про майбутні дебати, але на специфічних умовах, – CNN

17.06.2024   07:25    38

Менш ніж за два тижня маються відбутися перші президентськи дебатів виборчого циклу 2024 року у США. Штаби кандидатів на цей пост – чинного лідера Джо Байдена та екс-президента Дональда Трампа – узгодили умови проведення дебатів.

Про це повідомляє телеканал CNN. Відомо, що дебати відбудуться в Атланті 27 червня, їх проведуть ведучі CNN Джейк Таппер і Дана Беш. Цей захід стане першою особистою зустріччю між президентом Джо Байденом і його попередником, колишнім президентом Дональдом Трампом у передвиборчій кампанії 2024 року.

Останні новини:  Пісторіус розповів, чому поразка України буде “дуже дорогою” для Європи

Так, самі дебати триватимуть 90 хвиилин і включатимуть дві рекламні перерви. Протягом цього часу співробітники передвиборчого штабу не зможуть взаємодіяти зі своїм кандидатом.

Кандидати погодилися виступати на одному подіумі, їхні місця будуть визначені шляхом підкидання монети. Крім того, мікрофон буде ввімкнений лише у кандидата, який виступатиме тієї миті.

Також на сцену не можна буде виносити реквізит або заздалегідь написані нотатки. При цьому кандидатам видадуть ручку, блокнот і пляшку води.

Останні новини:  Ізраїль спростував причетність до підриву пейджерів у Лівані

“Деякі аспекти дебатів – в тому числі відсутність аудиторії в студії – будуть відходом від попередніх дебатів. Але, як і в минулому, модератори “використовуватимуть всі інструменти, які є в їхньому розпорядженні, щоб забезпечити дотримання хронометражу і цивілізовану дискусію”, – повідомляє телеканал.

Вибори в США 2024: головне

Вибори президента США 2024 року відбудуться 5 листопада 2024 року. Це будуть 60-ті президентські вибори в історії країни.

Останні новини:  Росія створила шпигунське кубло під носом у США, – NBC News

Головними кандидатами на цей пост є, чинний президент США – демократ Джо Байден, а також його попередник – республіканець Дональд Трамп. Останній був обраний 45-м президентом США у листопаді 2016 року та програв переобрання Джо Байдену на виборах 2020 року.


uapress.kyiv.ua