Підживлення для полуниці, яке творить дива з врожаєм

26.04.2024   05:40    236

Соковиті, великі та смачні полуниці — за такими ходити на грядку справжнє задоволення. Якщо ви хочете виростити саме такі, тоді вам потрібно знати про добрива, які любить ця городня культура. Розповімо вам про кілька з них.


Курячий послід

Це засіб відомий своєю користю для полуниці. З ним роблять розчин. Отже, візьміть 1 л посліду та розчиніть його в 10 л води. Поставте в тепле та темне місце, нехай стоїть протягом тижня. Для поливу використовують розведений розчин. Пропорція — 1:20.

Останні новини:  Репелент з олії допоможе в боротьбі з кліщами

Кропива

Ця пекуча рослина здатна на великі справи, коли мова йде про добрива для полуниці. Подрібніть зелень та складіть в відро. Заповніть його на 2/3 та залийте водою. Поставте в темне місце. Нехай стоїть протягом 10 днів.



На восьмий день зробіть в другому відрі розчин з окропу та 1/3 золи. За два дні він також настоїться. Далі треба буде набрати по 0,5 л з кожної ємності та розчинити в 9 л води. Цим засобом підливають під корінь.

Останні новини:  Основні причини виникнення закрепів у собак

Добрива допоможуть наповнити рослини поживними речовинами, які потрібні для росту та плодоношення. Ваш врожай буде щедрим та дійсно якісним. Спробуйте та отримайте радість від солодких, великих ягід.




ua-vestnik.com