Які кухонні мийки найлегше очищати: фахівці дали важливі поради

Сьогодні,   10:20    176

Багато хто хоче, щоб їх кухонні мийки виглядали красиво, тому не враховують їхньої практичності. Цей фактор також має бути у списку пріоритетів. Тут експерти зі збирання поділилися своїми знаннями, щоб ви могли вибрати найкращий тип кухонного миття, яке легко очищати.

«Кращі матеріали для кухонної раковини — іржа зі сталі, мідь, чавун або емаль, оскільки вони не сприяють зростанню мікробів (цвілі) і не належать до целюлозних матеріалів. Також ці матеріали не пористі, тобто вони не містять сміття, — діляться фахівці.

Останні новини:  11 способів, як перестати видавлювати прищі

Мідні раковини є чудовою альтернативою латунним раковинам, оскільки вони не так швидко окислюються.

Я виявила, що кухонні раковини з іржі – найлегші в обслуговуванні. Вони міцні та їх легко чистити. Зазвичай для очищення потрібні лише мило та вода.
– розповідає професійна прибиральниця Сара Сан-Анджел з власного досвіду.

Останні новини:  Як годувати кішку в умовах стресу або зміни обстановки

Про те, як очищати мийку з іржі, потрібно знати справді небагато. Додаткове миття необхідне тільки в тому випадку, якщо воно дуже старе або ви захочете додаткового блиску.

Щоб ретельно очистити мийку, скористайтеся засобами, які є у вашій оселі. Змішайте рідке мило для миття посуду та харчову соду. Ретельно почистіть мийку та змийте водою. Після такого очищення мийка довго блищатиме.

Останні новини:  Більше ніяких жирних плям та липкої плівки: як відмити кришки сковорідок