Як знизити рівень холестерину без таблеток

Сьогодні,   14:31    1075

 

Вчені з’ясували, що сир може допомогти судинам залишатися в тонусі. Який саме сорт потрібно їсти, щоб зберегти здоров’я?

Сир люблять практично всі люди на Землі. Люди їдять його в чистому вигляді і з додаванням інших продуктів. На його основі готують безліч страв. Багато хто навіть не доводиться про те, наскільки він корисний для організму.

Останні новини:  У віці після 65 років слід відмовлятися від деяких продуктів: лікар

Нещодавно American Journal of Clinical Nutrition опублікував дослідження, яке знову підтвердило, що сир здатний захищати наше серце і судини.

Дослідники провели експеримент, в якому взяли участь ірландські чоловіки із зайвою вагою. З’ясувалося, що якщо вони включали в свій раціон харчування сир Чеддер, у них приходило до зниження рівня холестерин в крові. Це доводить, що даний тип сиру захищає судини і серце.

Останні новини:  Через ці сім продуктів ви погладшаєте і у вас підвищиться тиск

Раніше вважалося, що сир жирний продукт, тому його варто вживати в малих кількостях (особливо якщо у людини є проблеми зі здоров’ям). Але тепер лікарі впевнені, що деякі види молочної продукції, особливо сир Чеддер, можуть знизити рівень холестерину навіть більше, ніж масло рослин.


glamour.kyiv.ua