Як приготувати смачну кукурудзу на молоці

Сьогодні,   20:00    198

 

Рецепт дозволить перетворити жовтий качан на справжній витвір кулінарного мистецтва. Для багатьох улюблена страва розкриється в новому смаку, який, можливо, стане найулюбленішим.

Що потрібно для приготування

Знадобиться 6 качанів кукурудзи. Вони мають бути не очищеними, а в листовій обгортці. При виборі кукурудзи слід керуватися правилом: чим молодша, тим смачніша і солодша.

Останні новини:  Сир, що підгуляв, одне яйце і будь-які ягоди з морозилки

Крім кукурудзи, також знадобиться 400 мл молока, 150 г натурального вершкового масла, 1 ст. л. цукру та солі. Як інвентар потрібна каструля на 3-5 л і кулінарні щипці.

Кукурудзу очищають від листової обгортки. Добре промивають. Проте листову обгортку не викидають, а миють і залишають для варіння.

Останні новини:  Лінива лазанья: як готувати шедевр італійської кухні за 15 хвилин

У каструлю кладуть листову обгортку, потім качан, заливають 3 л води і додають 1 ст. л. цукру та 1 ч. л. солі. Ставлять на вогонь та доводять до кипіння.

Після закипання додають 400 мл молока, трохи помішують і знову доводять до кипіння. Після повторного закипання кладуть вершкове масло і зменшують полум’я, щоб рідина вирувала.

Останні новини:  Найкраще тісто для пиріжків

Молоду кукурудзу варять 10-15 хвилин. Зрілі качани – 30-40 хвилин. У процесі варіння перевертають качани і стежать, щоб вони були повністю занурені в рідину.


glamour.kyiv.ua