Віктор Бронюк показав свого 14-річного сина-красеня й розповів про нього (фото)

Сьогодні,   01:00    109

Хоча Віктор Бронюк не часто дає інтерв’ю та не живе постійно на виду у журналістів, останнім часом все частіше показує, як живе його сім’я, чим займається, як проводить свій вільний час.

Зокрема, публіка звертає свою увагу на діток виконавця, які ростуть дуже швидко і вражають змінами. Як відомо, чужі спадкоємці виростають моментально.

Віктор Бронюк показав, як виглядає його 14-річний син

Зокрема, нещодавно на честь народження спадкоємця Віктор Бронюк опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання до сина, а також показав неймовірні кадри, на яких продемонстрував, як змінився його спадкоємець. Данило вже вищий за батька на пів голови, легко тримає матір на руках і судячи з усього виросте справжнім богатирем.

Останні новини:  Ерлінг Голанд натякнув на батьківство після матчу зі Словенією (фото)

Віктор Бронюк показав, як виглядає його 14-річний син. Знімок з особистої сторінки зірки в Instagram

З огляду на погоду можна зробити висновок, що дані знімки були зроблені ще влітку, коли погода була ясною, листя зеленим, а газон пишним.

“Коли син вже на пів голови вищий за батька! І радо допоможе тримати маму на руках! Самостійний і самодостатній, завжди зі своєю власною думкою і корисними для мене порадами у соцмережах та сучасних трендах молоді. Особливо радію, що поміж твоїх захоплень ІТ-сферою, тенісом і катанням на самокаті, у останній час ти зацікавився закуліссям організації концертів і, коли є нагода, частіше їздиш зі мною на гастролі”

Примітно, що сім’я постала на фото у доволі простому, але молодіжному одязі. Усі троє були в джинсах, однотонних футболках та кросівках. До речі, Віктор Бронюк у такому образі виглядає ще краще.




Нагадуємо, що у весь цей час сім’я виконавця перебувала в Україні, нікуди не евакуювалася, а Віктор у своїх коментарях щодо зірок-втікачів підбирав максимально тактовні формулювання.

Останні новини:  Як в юності виглядала Ярослава Магучіх (фото)