Український всюдихід рятує американців від наслідків урагану

Сьогодні,   05:21    152

Потужний ураган “Мілтон”, що обрушився на Флориду, залишив по собі справжнє спустошення. Затоплені вулиці, зруйновані будинки, тисячі людей без електрики – такі наслідки стихії. Але на допомогу постраждалим прийшов неочікуваний рятівник – український всюдихід SHERP.

SHERP проти стихії

Як повідомляє Твоя машина, власник місцевого автосалону Бретт Девід, передбачаючи можливі наслідки урагану, заздалегідь придбав український всюдихід SHERP у модифікації N 1200, Ark 3400. Ця модель здатна вмістити до 22 осіб і має вражаючі позашляхові характеристики. Коли “Мілтон” обрушився на Флориду, Девід не вагаючись сів за кермо SHERP і кинувся на допомогу постраждалим.

Останні новини:  Renault 4 повертається після 30-річної перерви

“Непереможний” на затоплених вулицях

Відео, опубліковані в мережі, демонструють унікальні можливості SHERP. Він легко пересувається затопленими вулицями, долає перешкоди і буксирує техніку. Завдяки 71-дюймовим шинам і 600-міліметровому кліренсу SHERP здатний проїхати там, де інші транспортні засоби безсилі. Він розвиває швидкість до 40 км/год на суші і до 6 км/год на воді.

Останні новини:  Які гібридні авто з пробігом купували в Україні у вересні

Даремні попередження

Девід давно переконував владу Маямі придбати SHERP для потреб міста, щоб бути готовими до стихійних лих. На жаль, його поради проігнорували. Ціна SHERP N 1200 в США становить близько 170 000 доларів.

Українська техніка рятує світ

Ця історія – яскравий приклад того, як українські технології можуть допомогти в боротьбі зі стихійними лихами. SHERP, створений в Україні, довів свою ефективність в екстремальних умовах і став справжнім рятівником для мешканців Флориди.

Останні новини:  Pirelli випустила нові шини для культових Ferrari 1980-1990-х


newsauto.com.ua