У руці інопланетної мумії з Перу знайшли дещо несподіване

Сьогодні,   00:30    168

Науковці та дослідники, які вивчають так звані “муміфіковані тіла інопланетян”, заявили про виявлення кісток і металевих конструкцій всередині однієї з рук після проведеної “дисекції”.

Про це повідомляють Новини Планети з посиланням на Express.

Основні вчені ще з 2016 року називали ці незвичні “знахідки” витонченими підробками, виготовленими з кісток тварин і людей, тканин шкіри та спеціального клею.

Незважаючи на це, команда дослідників НЛО та інопланетян під керівництвом мексиканського журналіста Джеймі Мауссана, який очолює паранормальне телешоу “Третє тисячоліття”, продовжує експерименти та розтини, намагаючись переконати світ у тому, що ці тіла дійсно мають позаземне походження.

Останні новини:  На МКС оригінально вирішили проблему із перенаселенням

Друзі, терміново потрібно зібрати на DJI Mavic 3 для 154 ОМБр. Хто скільки може, окупанти самі себе не знищать. Долучитися до збору можна тут.

Нещодавно було опубліковане відео, на якому показаний розтин трьохпалої руки одного з цих зразків. З неї витягли невеликі кістки та металевий предмет, який дослідники описали як “легкий металевий” імплантат, знайдений у долоні.

З 2015 року кілька подібних “мумій” нібито були знайдені анонімними грабіжниками в печерах у регіоні Наска в Перу.

Останні новини:  У космосі виявлено одну з найбільших вуглецевих молекул: чому це важливо

Деякі з цих мумій були майже людського розміру, а інші — не більше двох футів у висоту, і за описами нагадували персонажа з фільму “Інопланетянин”. Усі вони були покриті білим порошком, який, за твердженнями команди, є викопними водоростями, відомими як діатомова земля.

Нове відео показує розтин руки однієї з менших мумій, яку часто називають “трьохпалою мумією Наска”. Розтин провів доктор Хосе Зальце Бенітес, якого представляють як директора Наукового інституту охорони здоров’я ВМС Мексики.

Останні новини:  Сильна магнітна буря знову охопила Землю: скільки вона триватиме

Він має тривалий досвід співпраці з Мауссаном, і раніше було виявлено, що деякі їхні “тіла” виявлялися помилковими, наприклад, муміфікованими дітьми або шахрайськими підробками.