У красивому осінньому луку та за руку з чоловіком: кронпринцеса Вікторія на заході у Берліні (фото)

Сьогодні,   12:30    1121

Кронпринцеса Вікторія та кронпринц Даніель прибули на урочистий захід до Берліна.

П’ять країн Північної Європи та Німеччина вшанували 25-ту річницю посольства Північних країн у Берліні візитами представників королівських сімей північних країн у супроводі міністрів закордонних справ та деяких глав держав.

Кронпринцеса Вікторія з’явилася на червоній доріжці за руку з чоловіком і одягнена була в короткий піджак кольору бордо та спідницю довжиною міді такого самого кольору. Свій гарний осінній лук майбутня королева Швеції доповнила обідком на голові, клатчем до тону і шкіряними рукавичками, блузкою з бантом на шиї та замшевими туфлями-човниками. Принцеса зібрала волосся в низький пучок, одягла сережки-висячки і зробила макіяж. Її чоловік, який тримав Вікторію за руку, що рідкість на публіці, вдягнув темно-синій костюм, білу сорочку та синю краватку, а взутий був у шкіряні туфлі.

Останні новини:  Мамина копія: Дочка Моніки Беллуччі позує для Dior у мереживній сукні (фото)

У Instagram шведської королівської родини поділилися кількома знімками із заходу. На самій церемонії кронпринцеса з’явилася в баклажановій оксамитовій сукні з вирізом «човник» та вузлом на талії.

Кронпринцеса Вікторія та кронпринц Даніель / Фото: Getty Images

«Сьогодні ввечері пари глав північних держав і спадкоємців престолу, що зібралися, є почесними гостями на вечері з федеральним президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром і його дружиною Ельке Бюденбендер у замку Бельвю. Раніше того ж дня вони взяли участь у спільному святі біля комплексу посольства Північних країн, під час якого спадкова принцеса виголосила промову», — йдеться у повідомленні.

Останні новини:  Дуа Ліпа постала в фатальному образі, який зводить з розуму (фото)