Сідні Свіні зізналася, що боїться за своє життя

Сьогодні,   13:30    266

Сідні Свіні зізналася, що її безпека перебуває під загрозою через папараці, які переслідують її. Про це вона розповіла в інтерв’ю Glamour.

Актриса розповіла історію про те, як папараці чатували на неї біля будинку, а потім стали кричати на її близьких, які в цей момент перебували на вулиці:

«Вони сказали: «Нехай Сідні вийде на вулицю в бікіні, я зроблю знімки, а потім залишу вас у спокої».

Останні новини:  Еротичний трилер з Ніколь Кідман – перший трейлер нового фільму

«Навіщо це мені? Щоб вони фотографували мене в моєму домі, коли там моя сім’я, а я відпочиваю на задньому дворі? Я маю фотографії цих хлопців у байдарках, які ховаються в кущах на березі океану. Вони приїхали туди о 8-й ранку і не їхали до 4 вечора. Я повинна мати можливість перебувати у своєму будинку і почуватися комфортно і безпечно <…> Коли ці фотографії потрапляють до мережі, моя безпека опиняється під загрозою. Усі знають, де я перебуваю. Тепер повз пропливають човни, і я буквально чую, як вони кажуть: «Це будинок Сідні Свіні». Це стає зірковим туром у моєму дворі», — розповіла зірка «Ейфорії».

Останні новини:  Українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про неприємну ситуацію, яка сталась із нею у Києві

До речі, будинок, про який Сідні говорить в інтерв’ю, вона придбала кілька місяців тому. Це розкішний особняк на березі океану у Південній Флориді. Він коштує близько 20 млн доларів.