У соціальних мережах набирає популярність відео, в якому російський блогер та Z-волонтер Євген Гольман розповів, що в російській армії практикуються страти та розправи над неугодними бійцями, які відмовляються платити командуванню, пише «Діалог.UA» .

Він різко розкритикував російську пропаганду і особисто Скабеєву за брехню, а також командування і зажадав терміново розібратися в ситуації.

Останні новини:  Перші кадри урагану Мілтон показують наслідки шторму (відео)

Що відбувається в армії! Дітлахів обнулюють за те, що вони не платять частку! За Скабеєвою виходить, що ми вже землю двічі обійшли. А насправді йде жорстка війна!» – заявляє він.

Останні новини:  Луганські прикордонники показали, як скидами нищать окупантів і їхню техніку біля Кремінної (відео)

Перераховуючи найжорстокіші практики армії РФ, які застосовуються до російських солдатів, він зазначив відправлення штурмових загонів військових, які пройшли підготовку з управління дронами.

Бюрократія та брехня охопили різні структури ЗС РФ, а штаби тонуть у паперових звітах. При цьому в тилу також відбувається зрада, де постійно зростають ціни, а влада країни не реагує на військові злочини командирів проти російських солдатів у зоні бойових дій.

Останні новини:  Сили оборони вдарили по ворожому аеродрому “Ханська” на Росії (ВІДЕО)