Сестра Кім Чен Ина, Кім Йо Чжон, знову опинилася у центрі міжнародного скандалу. Цього разу вона різко висловилася на адресу України та Південної Кореї, назвавши обидві держави «невихованими собаками», що, за її словами, були «виплекані» Сполученими Штатами.

У своїй заяві, опублікованій державним інформаційним агентством КНДР KCNA, Кім Йо Чжон накинулася на Київ та Сеул, стверджуючи, що вони діють за однаковими сценаріями, провокуючи ядерні держави.

Останні новини:  “Йде незворотним шляхом”: у США прокоментували можливість запрошення України в НАТО


«Якщо подивитися на те, що вони роблять, то Сеул і Київ дуже схожі, ніби вони ходять у різних місцях, благаючи про допомогу і водночас викидаючи безглузді нісенітниці проти ядерних країн», — заявила Кім Йо Чжон. За її словами, це нібито є спільною характеристикою «невихованих собак», які, на її думку, «виплекані Сполученими Штатами».

Останні новини:  Трамп може програти вибори через свою позицію щодо України: що кажуть виборці

Сестра Кім Чен Ина не вперше робить скандальні заяви на адресу інших країн, і її слова вже встигли викликати хвилю реакцій як у міжнародних ЗМІ, так і серед експертів. Зокрема, Кім Йо Чжон попередила про «фатальні наслідки» провокацій ядерних держав, натякаючи на те, що Україна та Південна Корея можуть зіткнутися з серйозними загрозами.

Останні новини:  У Кремлі прокоментували відправку військових КНДР на війну проти України

Ця заява стала черговим проявом агресивної риторики Північної Кореї, яка постійно використовує жорсткі вирази для підкріплення своїх політичних і дипломатичних позицій. За її словами, підтримка України і Південної Кореї з боку США є небезпечним союзом, що, на її думку, призведе до серйозних наслідків.





expert.in.ua