Романтика у Львові: Саша Бо та Платон Тарнавський закружляли в обіймах (фото)

Сьогодні,   16:40    82

У самому серці Львова, серед вузьких вулиць та історичних будівель, Саша Бо та Платон Тарнавський створили справжню романтичну казку, яка зворушила їхніх шанувальників. Пара, яка вже встигла відсвяткувати другу річницю шлюбу, знову довела, що кохання не має меж.

Нова сторінка історії: Саша та Платон

Після розлучення з Ігорем Пустовітом, Саша Бо не гаяла часу і вже наступного дня оголосила про стосунки з Платоном Тарнавським. Як зізнавалася блогерка, це було кохання з першого погляду. У вересні 2022 року пара офіційно стала подружжям, а вже через рік, у листопаді 2023-го, в їхній родині з’явилася чарівна донька Віра.

Останні новини:  У мереживній мінісукні і ботфортах: американська співачка Глоя Латтанці у пікантному образі вийшла на червону доріжку (фото)

Захоплюючі моменти у світлинах

«Ми просто хотіли бути разом, забути про все навколо і насолоджуватись кожною миттю, » — зізналась Саша в одному з інтерв’ю.

Світлини, зроблені в романтичному Львові, передають їхню емоційну близькість та незрівнянне кохання. Пара обмінювалася ніжними поглядами, кружляла у міцних обіймах, а пристрасні поцілунки стали символом їхніх стосунків.

Останні новини:  Щаслива Ліндсі Лохан з чоловіком та сином помічена в Парижі (фото)

Що далі?

Ця історія кохання надихає тисячі підписників Саші Бо. Багато хто з нетерпінням чекає нових подробиць про їхнє життя та спільні проекти. Чи будуть нові фотосесії, можливо, покази мод чи навіть спільні бізнес-починання? Одне можна сказати напевно: це пара, яка не перестає дивувати.