Rolls-Royce оновив седан Ghost

Сьогодні,   06:21    117


Rolls-Royce оновив седан Ghost




Компанія Rolls-Royce представила оновлений седан Ghost. Як і раніше, запропонують три версії – звичайну, подовжену Extended та «заряджену» Black Badge.

Седан Ghost Series II демонструє найлаконічнішу форму образотворчої мови Rolls-Royce. Головний елемент передньої частини – підсвічена решітка, обрамлена новими фарами з виразними розчерками ходових вогнів. Змінено малюнок ліхтарів – тепер вони нагадують оптику купе Spectre; розширено асортимент колісних дисків та додано нову кузовну фарбу Mustique Blue. Свою назву вона взяла від приватного острова Мюстік у Карибському морі та відсилає до кольору Phantom II Continental Генрі Ройса.

Останні новини:  Названо найпопулярніші автомобілі із США серед українців

У салоні – нова мультимедіа на операційній системі Spirit, екран якої прикритий склом на всю ширину передньої панелі. Задні пасажири можуть підключати до своїх дисплеїв до двох гаджетів для прослуховування музики або перегляду відео, а також Bluetooth-навушники. У центральній консолі між сидіннями приховано декілька роз’ємів USB-C. Крім того, є точка доступу Wi-Fi. Аудіосистема отримала новий 1400-ватний підсилювач, а аналоговий годинник – декор у вигляді мініатюрної статуетки «Дух екстазу».

Останні новини:  Chery показала гібрид автомобіля та електрольоту

Вставки на передній панелі та у дверях вперше зроблені з дерев’яного шпону Grey Stained Ash з металевими частинками, що створюють ефект мерехтіння. Сидіння, як і на оновленому Cullinan, оббиті бамбуковою тканиною Duality Twill, яку розробляли понад рік. Як альтернатива запропонована шкіра, на якій за допомогою мікроперфорації створять деталізований тривимірний малюнок. Обшивка одного салону займає 20 годин, і на нього йде майже 18 кілометрів ниток.

Останні новини:  Названо безпечний час роботи двигуна на холостому ходу

У рух оновлений седан приводить бітурбодвигун V12 6.75, який розвиває 571 к.с. потужності та 850 Нм крутного моменту. Коробка передач – 8-ступеневий «автомат», підключений до навігаційної системи, щоб заздалегідь адаптувати стратегію перемикань під особливості маршруту. Привід в автомобіля повний.

Крім звичайного седана, до сімейства входять подовжений Ghost Extended Series II та бунтарський Black Badge Ghost Series II, чий двигун форсований до 600 к.с. і 900 Нм.


avtomir.ua