Продадуть за $1 млн: викинуте в музеї взуття прийняли за витвір мистецтва

Сьогодні,   11:20    758

Гості виставки прийняли кеди одного хлопця за частину експозиції й почали фотографувати незвичайний «експонат».

Відвідувачі Музею Соломона Гуггенхайма в Нью-Йорку (США) прийняли залишене в кутку одного із залів взуття за витвір мистецтва. Відео з цим моментом опублікував у TikTok користувач під ніком smith_tok, повідомляє Фокус.

На відео видно, як гості виставки прийняли кеди одного хлопця за частину експозиції й почали фотографувати цей «експонат». Ролик став вірусним і до моменту публікації зібрав понад 13,4 млн переглядів.

Останні новини:  Сапери відібрали у кота ручну гранату, яку він знайшов у підвалі

У коментарях до відео користувачі зазначили, що ситуація чудово ілюструє сучасне мистецтво, яке, на їхню думку, втратило унікальність і тепер просто «має вигляд сміття». Деякі глядачі просто жартували.

«Це показує і доводить, як легко обдурити народ», «Було б прикольно, якби хлопець при них підійшов, взувся і пішов», «Цей арт виглядає таким самотнім. кросівок без своєї пари.», «Потім продадуть за 1 мільйон доларів», «А мистецтво в цьому й полягає, кожен може побачити щось із нічого, тому з погляду простолюдина це смішно, а з погляду інтелігенції це теж мистецтво, отакий собі перфоманс», «Концептуально», — писали вони.