Представлений Lexus IS 2025 з двигуном V8

Вчора,   23:00    341


Продаж Lexus IS постійно падає, але компанія не здається. На цьому тижні Lexus представила Lexus IS 2025 модельного року. Автомобіль оснащений атмосферним 5,0-літровим двигуном V8 потужністю 472 л. з крутним моментом 535 Нм. Він з’єднаний із восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка передає потужність на задні колеса. Це дозволяє автомобілю розганятися від 0 до 96 км/год за 4,4 секунди та досягати максимальної швидкості 240 км/год.

Останні новини:  Топ доступних автомобілів за продажами: які моделі в тренді

Версії IS 300 F Sport і IS 350 F Sport тепер оснащені темною хромованою обробкою вікон, а також дзеркалами з темними хромованими акцентами. Вони отримали нове стандартне кермо з електроприводом нахилу та висування та пакет пам’яті, який зберігає налаштування для водійського сидіння, кермового колеса та зовнішніх дзеркал. Версії IS 300 F Sport Design і IS 350 F Sport Design отримують стандартне кермо, що підігрівається, на основі «відгуків клієнтів». Нарешті, IS 350 F Sport може бути оснащений колесами BBS з новим дизайном і нові дзеркала, що складаються.

Останні новини:  Новий Porsche Cayman з повним приводом встановив рекорд траси

Заснований на топовій моделі IS 500 F Sport Premium, спортивний седан обмеженої серії отримав кузов у ​​кольорі Flare Yellow з 19-дюймовими дисками BBS з темним оздобленням. Двоколірна тематика відображена в салоні, де встановлені чорні сидіння NuLuxe із замшевими вставками та жовтим контрастним рядком. До них приєднуються кольорові килимки та чохол для ключів, а також ключ-карта SmartAccess. Ціна версії IS 300 стартує з $41360. Версія IS 500 F Sport Premium починається з $64845.

Останні новини:  Ринок електромобілів в Україні: які моделі найчастіше купують українці


portaltele.com.ua