Правоохоронець розповів, де не варто зберігати документи на автомобіль

Сьогодні,   07:21    863

Кожен водій повинен мати при собі важливі документи на автомобіль: посвідчення водія, техпаспорт і страховий поліс. Однак, як показує практика, багато автовласників роблять серйозні помилки, пов’язані з місцем зберігання цих документів, що може призвести до їх крадіжки.

Досвідчений правоохоронець наголосив, що зберігати документи в бардачку чи під козирком — це одна з найпоширеніших помилок. Якщо зловмисники проникнуть в автомобіль, ці місця є першими, куди вони заглянути. Отримавши документи на автомобіль, злочинцям набагато простіше продати вкрадене авто або вимагатиме викуп за повернення паперів.

Останні новини:  DS Automobiles представив болід для нового сезону Formula E

Крім того, експерт рекомендує не залишати документи у зовнішніх кишенях одягу чи гаманцях. Кишенькові злодії можуть спритно витягнути їх, і ви помітите пропажу занадто пізно. Правоохоронець радить зберігати документи у внутрішніх кишенях, які застібаються, щоби мінімізувати ризик крадіжки.

Таким чином, щоб захистити свої документи та уникнути можливих проблем із відновленням паперів, необхідно відповідально підходити до питання їх зберігання.

Останні новини:  Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі


u-news.com.ua