Недорогий кросовер Hyundai готується до дебюту

Сьогодні,   12:00    415
Новий недорогий кросовер Hyundai вже розробляється. Практичний сімейний автомобіль вперше для регіону отримає гібридний двигун.


  • Новий гібридний кросовер Hyundai готується для індійського ринку. 
  • Новинка запропонує більш комфортне трирядне розташування. 
  • Трирядний кросовер Hyundai дебютує через два роки.

Hyundai вже може похвалитися вражаючою лінійкою кросоверів у глобальному портфоліо, але, здається, компанія вважає, що завжди є місце для більшого. Недавні повідомлення з Індії свідчать про те, що Hyundai розробляє новий трирядний позашляховик, оснащений гібридною силовою установкою. 

Наразі під кодовою назвою Ni1i цей проект зрештою отримає іншу назву, коли вийде на ринок. До цільового запуску залишилося ще 24-30 місяців, а це означає, що він знаходиться лише на етапі розробки. 

Останні новини:  Кожного водія в Україні змусять заплатити 5% від вартості його машини: роз’яснення

Що відомо про кросовер? 

Hyundai Alcazar

Зараз Hyundai пропонує в Індії п’ять кросоверів, а саме Exter, Venue, Creta, Alcazar і Tucson. Нова модель позиціонуватиметься вище нещодавно оновленого Hyundai Alcazar, залишаючись дешевшою за Tucson. Довший кузов розмістить комфортніший третій ряд сидінь, аби конкурувати з Mahindra XUV700, MG Hector Plus і Tata Safari, які просторіші за Alcazar на базі Creta. 




За даними Autocar India, Ni1i може поділитися своєю платформою з китайським Hyundai Tucson, який має подовжену колісну базу на 2755 мм і загальну довжину 4670 мм. Цю архітектуру цілком можна порівняти з версією Kia Sportage, яка також доступна у версії з подовженою колісною базою на деяких ринках. 

Останні новини:  Неймовірна надійність: Rivian R1T продовжує працювати навіть після урагану Хелен

Архітектура сумісна з гібридними та плагін-гібридними силовими агрегатами на основі 1,6-літрового бензинового двигуна. Однак індійська модель може використовувати іншу та більш доступну гібридну установку з самозарядкою, в основі якої лежить 1,5-літровий двигун без наддуву. 

Перший гібрид  

Hyundai Alcazar

Новий кросовер стане першим гібридом Hyundai в регіоні, оскільки всі існуючі моделі є або просто із ДВЗ, або повністю електричними. Продажі гібридів в Індії зростають, що пояснює, чому більше автовиробників хочуть отримати шматок ринку. 

Останні новини:  Cadillac вивів на випробування новий Escalade IQL: живе фото

Тим не менш, можна з упевненістю припустити, що Hyundai для нової моделі також запропонує варіанти лише з ДВЗ, якщо хтось поки не зацікавлений в електрифікації. 

Hyundai Alcazar

Очікується, що майбутній трирядний кросовер Hyundai виготовлятиметься на заводі в місті Талегаон, нещодавно придбаному у General Motors. За чутками, цей майданчик стане місцем для виробництва наступного покоління Hyundai Venue. 


motorcar.com.ua