На дорогах усіх міст України запровадять обмеження швидкості руху

Сьогодні,   12:41    536

Вже з 1 листопада на дорогах всіх міст України – обмеження швидкості руху до 50 кілометрів за годину. Водночас правила дорожнього руху не змінюються. Зміни швидкості в сторону зменшення є “сезонними”. Про це в етері телемарафону розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає 24 Канал.

В Україні замінять дорожні знаки

Останні новини:  Нoву Toyota RAV4 наcтупнoгo пoкoління пoказали у меpежі

У зв’язку з настанням періоду підвищеної небезпеки для всіх учасників дорожнього руху на ділянках доріг у деяких містах країни, де було дозволено підвищення обмеження швидкості до 80 кілометрів за годину, дорожні знаки будуть змінені на обмеження швидкості до 50.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький розповів, що пункт Правил дорожнього руху 12.8 існує вже давно, й можливість встановлення іншого швидкісного режиму на літній період ним передбачена.

“У деяких містах нашої країни, зокрема Києві та Дніпрі, на тих ділянках дорожнього руху, де це дозволяють і дорожні обставини, і безпека дорожнього руху, встановлювались знаки вищого обмеження швидкості,” – розповів він.

Таким чином, за його словами, правила дорожнього руху фактично не змінюються, а наступає зимовий період, який не передбачає інші обмеження швидкості руху. Адже швидкість 80 кілометрів за годину це літній період, і вже з 1 листопада вказані знаки будуть змінені на стандартні.

Останні новини:  Skoda показала найменший позашляховик марки


newsauto.com.ua