Молода дружина Володимира Остапчука розповіла, яка з неї господиня

Сьогодні,   18:00    242

Молода дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська зізналася, що практично не готує вдома. Обідають та вечеряють зіркове подружжя зазвичай у ресторанах.

Катя Полтавська – третя дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Дівчина молодша за свого обранця на 16 років і життя з нею відрізняється від сімейного життя Остапчука зі його колишніми дружинами. Так, Катерина неодноразово у своєму Інстаграм-блозі показувала, що побутовими справами у їхній сім’ї по більшій мірі займається саме Остапчук. За словами Каті, порядок в домі для неї є не принциповим, а ось Володимир любить, щоб все було ідеально. Саме тому він прибирає, прасує речі і готує сніданки.

Останні новини:  Вагітна Анна Кошмал зізналася, як рятується від токсикозу і коли піде в декрет

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність

Нещодавно Полтавська відповідала на питання підписників у своєму Інстаграм-блозі. Один із фоловерів запитав Катю, як часто вона ходить в ресторан. Дівчина не стала приховувати, що у ресторан з чоловіком вона ходить щодня.

Кожного дня, напевно. Один раз на день – точно. Снідаємо частіше за все вдома, а обід, чи вечеря – частіше не вдома. Вчора це була вечеря

, – зазначила Катя.

Також дівчина додала, що не дуже любить готувати, та і сам Остапчук не примхливий у їжі і може 3 дні їсти один і той же суп кілька разів на день.

Я не можу готувати тричі на день, мене це дратує. Ось моя мама кожного дня 24/7 готувала, бо тато їсть тільки свіже. Я ще тоді сказала, що в мене так не буде. Слава Богу, Вова може три дні їсти суп на обід і вечерю

, – додала Полтавська.

Останні новини:  29-річна Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix – поки що лише в масовці на 5 секунд
Молода дружина Остапчука зізналася, що вона погана господиня

Нагадаємо, зараз Остапчук і Полтавська чекають на дитину. У подружжя народиться хлопчик, якого вони планують назвати Тимофієм. Для Каті ця дитина буде першою, а ось Остапчук вже має двох дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. Зараз діти шоумена зі своєю матір’ю проживають в Канаді, куди вони виїхали після початку повномасштабної війни в Україні.





odnaminyta.com

Останні новини:  Репери звинувачують П. Дідді в причетності до вбивств двох легендарних артистів