Модель Playboy розлютила пасажирів літака смердючим обідом

Сьогодні,   18:00    321

32-річна модель Playboy і фітнес-блогерка Вануса Фрейтас опинилася в центрі скандалу під час авіаперельоту з Лондона до Іспанії. Пасажири першого класу були незадоволені сильним запахом її обіду, що викликало обурення серед інших мандрівників.

Фрейтас слідує суворій дієті для підтримки своєї фігури та регулярно бере з собою контейнери з їжею у подорожі. Її раціон включає 250 яєць і понад 13 кілограмів солодкої картоплі на місяць.

Останні новини:  Заробляють на смаколики. У Китаї набирає популярності робота для домашніх тварин

«Я сіла в літак і взяла з собою їжу. Я помітила, що люди на мене дивно дивляться, але я не звернула на це особливої уваги», — розповіла модель.

Як відомо, яйця мають специфічний запах, що може викликати дискомфорт. Пасажири, які перебували поруч, поскаржилися на неприємний запах, що, за їхніми словами, порушував комфорт під час польоту. Одна з бортпровідниць підійшла до моделі з проханням прибрати їжу, пояснивши, що запах її обіду став причиною скарг пасажирів.

Останні новини:  Залишав записку: чоловік проникав у домівки незнайомців і виконував за них побутову роботу

«Тільки коли до мене підійшла бортпровідниця, я зрозуміла, що запах турбує інших. Я розумію, звідки це береться, але це важко. У мене свій спосіб життя, і я повинна дотримуватися своєї дієти. Ми повинні знайти компроміс, чи не так?» — пояснює Фрейтас.

Модель Playboy  розповіла, що у підсумку їй вдалось переконати пасажирів.

Останні новини:  Американка залишила своїм котам спадок у $300 тисяч

Цікаво, що Вануса Фрейтас не вперше потрапляє в курйозні випадки через їжу. Раніше вона розповідала, що її побачення закінчилося невдало після того, як чоловік покинув ресторан через те, що вона дістала власну коробку для обіду.