Макрон показав кадри з навчань українських військових (відео)

Сьогодні,   10:31    521

Еммануель Макрон поділився кадрами з навчань української бригади «Анна Київська», які проходять у Франції.

Президент Франції поділився відео навчань української бригади «Анна Київська», яке відбувається на сході Франції. Відео, опубліковане на його сторінці у мережі Х, показує, як французькі військові тренують українських солдатів, готуючи їх до виконання бойових місій та оснащуючи відповідним обладнанням.

«Я взяв на себе зобов’язання: наші солдати зараз тренують 2300 українських солдатів на сході Франції, оснащуючи їх обладнанням, яке вони будуть використовувати під час місій», – зазначив Макрон у дописі.

Останні новини:  На Калущині водій тікав від поліції і влаштував ДТП (ВІДЕО)

Бригада «Анна Київська» названа на честь Анни Ярославни – доньки князя Ярослава Мудрого, яка у XI столітті стала королевою Франції. Анна Ярославна була однією з найвидатніших жінок середньовіччя. Через це її вважають символом розуму та сміливості.

Підготовка українських військових у Франції є важливою частиною міжнародної військової допомоги Україні в умовах війни проти російської агресії. Французькі інструктори навчають бійців ефективному виконанню бойові завдання і тактичних дій, що дозволить Україні ще ефективніше протистояти ворогу.

Останні новини:  У Пермському краї РФ сталася потужна пожежа на нафтобазі (ВІДЕО)

Макрон подякував українським військовим і підкреслив важливість співпраці між двома країнами. Він також висловив сподівання, що ця підготовка допоможе українським воїнам у майбутніх місіях і сприятиме зміцненню обороноздатності України.