Лідія Таран показала, як змінилася її 17-річна дочка від Андрія Доманського (фото)

Сьогодні,   12:30    899

Ще на початку повномасштабної війни телеведуча Лідія Таран виїхала разом із дочкою-підлітком за кордон. Спершу зірка 1+1 планувала залишити Василину у Франції, а сама повернутися в Україну, щоб продовжити роботу на каналі новин, проте потім ухвалила непросте для себе рішення і залишилася з дитиною. За два з половиною роки Лідія кілька разів приїжджала до України. Востаннє – у серпні 2024 року. Тоді разом із нею була її єдина дочка. Фотографії з поїздки на батьківщину, телезірка із задоволенням ділилася в Інстаграм.

Останні новини:  Жізель Бюндхен показала фігуру в купальнику на тлі розкішних краєвидів (фото)

А напередодні в мікроблозі Таран з’явилася серія рідкісних знімків, на яких зібрано архівні кадри з Василиною, де вона ще зовсім маленька з білявим волоссям і до сьогодні. Зазначимо, що публікація з’явилася не випадково, а була присвячена Дню народження доньки – 5 жовтня Василині виповнилося 17 років.

У коментарі знаменита ведуча зізналася, що дочка для неї – найкраща подруга і радість, до якої вона відчуває безмежне кохання.

Останні новини:  Замріяна Мозгова попозувала для осіннього селфі (фото)
 

Нагадаємо, що Василина з’явилася на світ, коли Лідія Таран була у цивільному шлюбі з відомим українським ведучим Андрієм Доманським, який заради неї пішов з першої родини, де росло двоє дітей, проте кілька років проживши пара розлучилася. Ініціатором розриву був Доманський.

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою Василиною
Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою Василиною

Після розлучення з Лідією Таран, телеведучий незабаром одружився з дівчиною на ім’я Марина. У третьому шлюбі у Доманського з’явилося дві дочки.

Останні новини:  Блогерка Пренткович здивувала сталевим пресом на 5 місяці вагітності (фото)
Куди зник телеведучий Андрій Доманський за останні два роки
Куди зник телеведучий Андрій Доманський за останні два роки

Де знаходиться зараз отець Василиси невідомо. Після початку війни телеведучий просто зник. Щоправда, 2023 рокці з’явилася інформація, що багатодітний батько зміг виїхати з України та оселився в одній із Балтійських країн. Чи бачиться дочка Таран із рідним батьком, не відомо.




Нагадаємо, що Лідія з Дочкою живе у Франції. Дівчинка навчається у школі та здобуває онлайн-освіту в Україні.