Ford пропонує безкоштовні зарядні пристрої для електромобілів: причина

Сьогодні,   07:21    377

Ford Motor Co. пропонує безкоштовні домашні зарядні пристрої та встановлення для покупців своїх електромобілів, намагаючись підвищити продажі та подолати тривогу щодо асортименту серед звичайних покупців автомобілів.

Програма заохочення розпочнеться у вівторок і триватиме до кінця року, сказали представники Ford під час брифінгу з журналістами. Він доступний для трьох електричних моделей автовиробника — Mustang Mach-E , пікапа F-150 Lightning і вантажного фургона E-Transit. Про це пише founder, посилаючись на Bloomberg.

Останні новини:  Електричний пікап Tesla Cybertruck отримав фірмовий автопілот

Ця пропозиція є новим підходом до вирішення того, що споживачі вважають основною перешкодою для покупки електромобіля — страху залишитися без заряду під час подорожей на далекі відстані. Компанія Ford стверджує, що її дослідження показують, що електромобілі заряджаються вдома більш ніж 80% часу, і компанія сподівається розвіяти тривогу щодо запасу ходу, забезпечивши покупців зарядними пристроями в гаражах і на під’їздах, які вони можуть використовувати для зарядки протягом ночі. У цьому сенсі Ford хоче, щоб споживачі дивилися на електромобілі як на заправку більше як на мобільний телефон, ніж на автомобіль, що працює на газі.

Останні новини:  Volkswagen Taigun перетворився на пікап


newsauto.com.ua