Екс-помічниця Каньє Веста звинуватила репера у зґвалтуванні на вечірці P Diddy

Сьогодні,   18:00    391

Колишня помічниця американського репера Каньє Веста Лорен Пішотта звинуватила його в сексуальному насильстві на спільній вечірці зі скандальним американським репером і продюсером P. Diddy, пише The New York Post.

За словами джерела, музикант підмішав наркотики до коктейлю дівчини, а потім, скориставшись її станом, вчинив дії насильницького характеру.

«Веста звинуватили в тому, що він підмішав наркотики і вчинив сексуальне насильство щодо своєї екс-помічниці на вечірці з P. Diddy (…) Пішотта, яка працювала у нього персональною асистенткою в період з 2021 по 2022 рік, повідомила про те, що музикант домагався її на вечірці, яка була організована Вестом та Комбсом разом», — пише видання.

Останні новини:  Оголошено дату прем’єри Холостяка з Олександром Тереном

За словами Пішотти, на вечірці вона відпила «лише кілька ковтків», а трохи пізніше відчула себе «повністю дезорієнтованою», а на ранок не могла згадати нічого з минулої ночі. Крім того, екс-асистентка Веста повідомила, що незадовго до її звільнення він зізнався, що вони мали сексуальний контакт у той час, коли вона перебувала під дією наркотиків.

Останні новини:  ALEKSEEV назвав причину розриву з екссолісткою гурту "ВІА Гра" і натякнув на нові стосунки