Друзі Дакоти Джонсон і Кріса Мартіна просять їх визначитися зі своїми стосунками

Сьогодні,   16:30    208

Невизначеність у відносинах Дакоти Джонсон та Кріса Мартіна зводить з розуму не лише фанатів, а й друзів пари. Вони втомилися від «гойдалок» зоряної пари.

Недавній вихід Дакоти Джонсон без каблучки остаточно вивів з себе їхнє оточення. Близькі пари зажадали чіткої відповіді з приводу того, що між ними відбувається.

«Їхні друзі терплять усе це надто довго. Кріс і Дакота параноїки. Тому вони мовчать про те, що відбувається. Але коли все починає котитися до біса, вони дзвонять усім, щоб спитати поради», — каже джерело In Touch Weekly.

Останні новини:  У в'язницю до P. Diddy навідалися його доньки та мама

Чутки про розрив зірки «50 відтінків сірого» та соліста Coldplay ходять давно. Наприклад, лише через два місяці після заручин фанатка Мартіна написала в соціальних мережах, що музикант підвіз її на авто і сказав, що не заручений.

Після того, як Джонсон вперше опублікувала фото без обручки, були припущення про те, що на неї надто сильно тиснула колишня дружина Кріса Мартіна, Гвінет Пелтроу, яка з величезним ентузіазмом взялася за організацію їхнього весілля. Проте друзі пари поспішили запевнити журналістів, що у закоханих усе гаразд. Просто вони обидва зайняті кар’єрою і мають певний рівень свободи у відносинах.

Останні новини:  Хейлі Бібер на прогулянці у ненудному бежевому тренчі