Chevrolet представив новий Colorado 2025 року

Сьогодні,   15:01    426

Chevrolet представив новий Colorado 2025 року, який став простішим у порівнянні зі своїм попередником другого покоління. Компанія вирішила відмовитися від утилітарної подовженої кабіни, залишивши лише варіант з кабіною екіпажу та одним стилем кузова, пише  АutoNews. З усіх двигунів, доступних для минулого покоління, залишився тільки один чотирициліндровий двигун об’ємом 2,7 літра.

Останні новини:  Електричний Hyundai Ioniq 6 користується величезною популярністю

Правильно обладнані моделі Colorado і GMC Canyon здатні буксирувати до 7700 фунтів та перевозити до 1710 фунтів у вантажному відсіку. На відміну від попереднього двигуна, який мав потужність 237 к.с. та крутний момент 259 фунт-фут, новий варіант забезпечує вражаючі показники буксирування та корисного вантажу.

Останні новини:  Дешевше $10 000: GM у Китаї представив доступний мінівен на електротязі

Chevrolet ще не коментував причини зміни, але ціна на новий двигун всього на 1285 доларів вища за базову модель 2024 року, що робить його привабливим для покупців. Виробництво спроститься, оскільки обидва вантажівки виготовляються на одній лінії.

General Motors намагається максимізувати прибуток на своїх автомобілях з двигунами внутрішнього згоряння, щоб компенсувати низьку прибутковість електромобілів. Це особливо стосується пікапів і позашляховиків, де компанія сподівається збільшити маржу. Новий Colorado демонструє прагнення Chevrolet до оптимізації та підвищення продуктивності.

Останні новини:  Названо ризики змішування моторних олив різних брендів


newsauto.com.ua