Житель Рівненщини одружився з тещею, щоб виїхати з України

10.09.2024   13:00    653

На кордоні з Польщею прикордонники викрили три випадки укладанням шлюбів задля виїзду військовозобов’язаних чоловіків з країни

Про це передає RegioNews із посиланням на Держприкордонслужбу.

В одному випадку 28-річний житель Рівненщини одружився зі своєю 40-річною тещею, особою з інвалідністю І групи. За версією «молодят», вони їхали до Варшави лікувати зір «дружині».

Останні новини:  Мережі насмішив лабрадор, який не вміє ловити предмети (ВІДЕО)

«Акторську майстерність пара проявляла до останнього та запевняли, що шлюб укладений у липні – по великій любові. Пізніше чоловік все ж зізнався, що новоспечена дружина – його теща. І шлюб був укладений з метою виїзду за межі України», – розповіли у ДПСУ.

Як з’ясували прикордонники, 7 вересня реальна дружина чоловіка виїхала за кордон залізницею. Чоловік з тещею у цей же день спробував виїхати через автомобільний пункт пропуску на Волині. Коли плани «подружжя» викрили там, 8 вересня вони рушили у пункт пропуску «Рава-Руська».

Інші два випадки зафіксували в пункті пропуску «Краківець». Обидва «подружжя» їхали нібито на лікування своїх дружин. 41-річний житель Івано-Франківщини наприкінці серпня одружився з 46-річною жінкою, особою з інвалідністю II групи. Ще в одному випадку 18-річний волинянин одружився з 19-річною дівчиною, особою з інвалідністю II групи з дитинства. Шлюб «пара» уклала 30 серпня.

Останні новини:  Поліція розповіла про найсмішніші пояснення водіїв, які перевищили швидкість

Щодо всіх випадків прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.






1111529