Оксана Білозір розкрила секрет свого схуднення на 15 кіло та гарного вигляду

12.09.2024   05:00    737

Співачка та колишня міністерка культури і туризму Оксана Білозір розказала, що допомагає їй зберігати гарний вигляд і не допускати появи зайвих кіло.

Народна артистка України Оксана Білозір

А ще народна артистка України розсекретила, як називають її онуки, а ще відповіла на питання, чи погодилася би повернутися на держслужбу і чи спілкується зі своїми похресницями, доньками експрезидента Петра Порошенка.

Про це ішлося в її інтерв’ю OBOZ.UA.

Співачка Оксана Білозір

Свій 67-ий день народження Оксана Білозір відзначила у травні

Як зізналася Оксана, через сильну зайнятість їй бракує часу на підтримання соціальних зв’язків поза родиною.

«У мене немає часу на друзів, якщо чесно. Поряд не так багато поряд людей, з якими мені комфортно по життю йти разом. Тому одні близькі відходять, другі – приходять. У своїй родині я дуже демократична людина. У нас ніколи не було якихось жорстких правил. Або меж, за які, скажімо, не мали права виходити. Була свобода, але кожен ніс персональну відповідальність за вчинки. Старший син Андрій давно мешкає з родиною окремо, молодший Ярослав – поки що зі мною», — розповіла вона.

Останні новини:  5 найкрасивіших суконь на премії Еммі 2024

Білозір — уже тричі бабуся і з гордістю розказує про онуків.

Артистка Оксана Білозір

Народна артистка розповіла, як її кличуть онуки

«Вони – найрідніші, розумні, красиві. За віком – 15, 10 та півтора року. Кажуть на мене «Оксана». Я не просила їх про це, батьки також, просто з народження так повелося», — пояснила вона.




Тепло вона відгукується й про своїх похресниць, Євгенію та Олександру Порошенко, хоча й визнає, що спілкується тепер із ними нечасто.

«Вони вже повиростали. А хрещені зазвичай більше потрібні поряд, коли діти ростуть. Тоді це допоміжні наставники в допомогу батькам. А далі вже – самостійне життя. Була в них на випускному, ще запросять мене на весілля, думаю. Що сказати про дівчаток? Хороші, талановиті, наполегливі. Опановують багато знань. Ну, в них і тато, і мама такі, є з кого брати приклад. Треба сказати, що діти Порошенків ніколи не були розбалувані, не мали якихось розкошів – така принципова позиція батьків. І це дуже мені завжди імпонувало», — зазначила артистка.

Виконавиця Оксана Білозір
Останні новини:  Ребел Вілсон вивела на публіку однорічну доньку

Свого часу Білозір розказувала, як на той момент майбутній кум Петро Порошенко побачив у ній політика

Як розповіла Оксана, котра мешкає в приватному будинку, для побуту вона має помічницю. А ще в зірки є город.

«На городі вирощуємо все своє – цибулю, кабачки, часник, петрушку. Трошки полуниці, малини, ожини. Але я здебільшого всього цього не бачу, бо через роботу вдома практично не буваю», — визнала вона.

Зі слів Білозір, вона «не звикла озиратися», яка в неї пенсія. Адже продовжує працювати та забезпечувати себе. А секрет гарного вигляду зірки дуже простий.

«За своє життя я зазнала багато втрат, однак продовжую його любити», — наголосила вона.

Оксана Білозір

Любов до життя — найкращий б’юті-рецепт

Поділилася Оксана і власним підходом до харчування.

«Я взагалі дуже мало їм. Зараз – лише те, що корисне для мого організму. А якщо цього немає, не їм зовсім. Вода теж дуже смачна. Так за пів року схудла на 15 кілограмів», — розповіла співачка.

Останні новини:  Наречена Кріштіану Роналду білявкою покрасувалася в ефектних луках

Як пояснила Білозір, вона живе так, як вважає правильним, і давно не зважає на тих, кому це не подобається. Ций принцип, зокрема, став їй у пригоді під час роботи міністеркою.

«На посаді міністра культури, звичайно, довелося чогось і вчитися, хоча в мене був відповідний досвід – це моя система, в якій виросла. Коли сіла в це крісло, написала собі листа: «Пам’ятай, що прийде час, коли ти звідси підеш, тому не варто прив’язуватися, вростати в посаду і робити всілякі дурниці». І з того часу, коли я пішла, до мене немає претензій – ні з фінансових структур, ні з будь-яких інших», — поділилася вона.

Колишня міністерка Оксана Білозір

Оксана вже давно не реагує на думку людей, яким не подобається те, як вона живе

Якби артистці запропонували повернутися на державну службу, вона знає, якою була би її відповідь.

«Я би погодилася, бо знаю, що робити», — заявила Білозір.


pravda.com.ua






1111529