Музикант гурту Океан Ельзи розповів про прояви зіркової хвороби Святослава Вакарчука

Сьогодні,   19:00    484

Випробування «мідними трубами» — одне з найскладніших для будь-якої публічної особи. Слава може відкривати нові можливості, але й приносить із собою випробування, з якими не кожен здатен впоратися.

Це добре відчули на собі учасники легендарного українського гурту “Океан Ельзи”, котрі злетіли на музичний Олімп та зіштовхнулися з усіма викликами, які несе популярність.

Павло Гудімов розповідає

Нещодавно ексгітарист гурту Павло Гудімов в інтерв’ю “Oboz.ua” розповів про той період, коли популярність почала відчутно впливати на музикантів “Океану Ельзи”, зокрема і на фронтмена — Святослава Вакарчука.

Останні новини:  Евеліна Світоліна у Києві показалася у луці від української дизайнерки

Гудімов зазначив, що “зіркова хвороба” почала проявлятися після того, як гурт здобув масову популярність. Це стосувалося як гурту в цілому, так і Вакарчука особисто.

“Славі, звісно, діставалося більше пізнаваності, оскільки він вокаліст. І ця популярність, зрозуміло, мала наслідки.”

Однак музиканти намагалися не захоплюватися цією славою, розуміючи її зворотний бік. Через поганий сервіс або ставлення “я висловлював все, що вважав за потрібне, іноді в різкій формі. Але в цілому ми були білі й пухнасті”, – додав товариш Вакарчука.

Популярність, за словами Гудімова, не тільки відкривала нові можливості для гурту — більше концертів, уваги від шанувальників та вплив на музичну сцену, — але й створювала певні незручності. Адже зі славою приходить обмеження приватності: навіть коли хотілося побути на самоті чи відпочити від уваги, зробити це ставало майже неможливо. Зірковість накладала свій відбиток на особисті стосунки, роботу в колективі та щоденне життя.

Останні новини:  Селена Гомес емоційно відповіла на хейт через зізнання, що не зможе виносити дитину

Хоча сам Павло підкреслив, що “зіркова хвороба” не захопила музикантів остаточно, але її прояви були неминучими, коли навколо вас — шалена популярність і постійна увага:

“Але проходження через психологічні випробування, у тому числі й зірковою славою, якісь внутрішні негаразди в колективі – це нормально”,- вважає музикант.

Нагадаємо, що 12 жовтня, в День народження Гудімова, виповниться 30 років відколи музиканти вирішили створити гурт, який згодом назвуть “Океан Ельзи”.

Останні новини:  4 найвищі українські зірки


odnaminyta.com