Випадково поставив неправильну ціну: китайська компанія може втратити $4,2 млн

11.09.2024   19:00    836

Невеликій китайській компанії, яка спеціалізується на продажі пральних машин, загрожує потенційний збиток у розмірі 30 мільйонів юанів (4,2 мільйона доларів) через те, що їхній працівник помилково поставив неправильну ціну на техніку.

Працівник Little Swan Dongshan Franchise Shop розмістив в онлайн-магазині Tmall оголошення про продаж пральних машин, проте за значно нижчими цінами, що привернуло увагу покупців. Наприклад, пральні машини, які зазвичай коштують 1699 юанів (240 доларів), були оцінені лише в 299 юанів, тоді як моделі, які мали коштувати 2499 юанів, були помилково оцінені в 439 юанів.

Останні новини:  Чоловік прожив 26 років зі шматком конструктора в носі: тепер у нього унікальний нюх

Клієнти оформили понад 40 000 замовлень, перш ніж хтось помітив помилку та видалив оголошення. Відтак компанія продала пральні машини, вартістю 70 мільйонів юанів, лише за 40 мільйонів юанів, що означає, що вона може зазнати збитків у розмірі 30 мільйонів, якщо буде змушена виконати замовлення.

“Десятки тисяч замовлень і десятки мільйонів юанів — це астрономічні цифри для нас. Ми щиро співчуваємо всім постраждалим клієнтам. Ми смиренно просимо вас зрозуміти наші труднощі та погодитися відкликати замовлення. Ми повернемо вам гроші якнайшвидше”, – йдеться в заяві компанії.

Місцевий орган ринкового нагляду зараз розслідує цю справу і юридичні експерти повідомили, що “компанія повинна надати переконливі докази того, що вона дійсно допустила справжню помилку, щоб переконати суд прийняти рішення на користь анулювання договору купівлі-продажу”. Інакше компанії, ймовірно, доведеться виконати всі замовлення.

Останні новини:  Жінки влаштували бійку за букет нареченої – курйозне відео





1111529