У кросівках і широких джинсах: майбутня королева Бельгії показала стильний образ для навчання (фото)

Вчора,   22:30    338

Принцеса Бельгії Єлизавета показала вишуканий та простий образ для навчання. 22-річна королівська особа розпочала курс в Гарвардському університеті в Бостоні.

Нещодавно Єлизавета отримала ступінь з історії та політики в Коледжі Лінкольна Оксфордського університету та офіційно переїхала до США, щоб розпочати навчання на магістратурі. Королівський палац поділився кількома офіційними знімками принцеси в університетському містечку разом з підписом: «Привіт, США! Принцеса Єлизавета розпочинає навчання на магістерській програмі з державної політики у Гарварді».

Останні новини:  Наречена Джейсона Стейтема у прозорій сітці продемонструвала довжелезні ноги на спокусливих фото (фото)

У кросівках і широких джинсах: майбутня королева Бельгії показала стильний образ для навчання. Фото

На фотографіях можна побачити, як старша донька короля Філіпа і королеви Матильди, одягнена в розслаблені широкі джинси, коричневий джемпер і кросівки, гуляє кампусом. На знімках дівчина розпустила волосся у вільні хвилі і дивиться в камеру, несучи свої книжки та сумку.

У кросівках і широких джинсах: майбутня королева Бельгії показала стильний образ для навчання. Фото
У кросівках і широких джинсах: майбутня королева Бельгії показала стильний образ для навчання. Фото

Єлизавета народилася 25 жовтня 2001 року і є майбутньою королевою Бельгії, як найстарша дитина королівської родини. Вона має титул герцогині Брабантської і народилася за часів правління свого діда, Альберта II. Він зрікся престолу на користь свого сина у 2013 році, що стало прецедентом для нещодавнього зречення від престолу іншої європейської монархині – королеви Данії Маргрете II. Єлизавета має трьох молодших братів і сестер: 20-річного принца Габріеля, 18-річного принца Еммануеля та 15-річну принцесу Елеонору.

Останні новини:  Мокра Люсія Яворчекова показала фігуру в бікіні, яке ледь трималося на її тілі (фото)