Штаб Гарріс хоче завоювати ключові штати США рекламою про Україну (відео)

14.09.2024   17:31    583

Штаб кандидатки від демократів на крісло президента США Калами Гарріс вирішив здобути підтримку у трьох важливих штатах США шляхом розміщення реклами про Україну. Відеоролики почали з’являтися у Мічигані, Пенсильванії та Вісконсині — штатах, які досі коливаються, обираючи між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс, яку після дебатів підтримує все більше американців.

Про те, що команда Камали Гарріс вирішила зробити ставку на ролики про війну в Україні, пише видання Politico. Журналісти зауважують, що цей хід підкріплений статистичними даними про мешканців цих штатів, адже величезна їх кількість є вихідцями з країн східної Європи, як от з Польщі, Литви, Латвії, Естонії, України.

Останні новини:  На Чернігівщині військові сили ТРО готуються до фронту (Відео)

Як повідомили у штабі Гарріс, реклама передбачає розміщення у Пенсильванії рекламних цифрових та телевізійних роликів. Планується, що слідом з’являться рекламні відеоролики у Мічигані та Вісконсині.

 

Під час дебатів з Трампом Камала Гарріс особисто звернулась до 800 тисяч поляків, які мешкають у Пенсильванії. Вона сказала, що саме Польща може стати наступною країною, на яку нападе Росія.

Останні новини:  У Дніпрі під Києвом виловили хижу рибу-мутанта із зеленим м’ясом (відео)

 

«Якби Дональд Трамп був президентом, Путін сидів би зараз у Києві», — заявила Гарріс.




 

У виданні наголошують, що усі ці зусилля Гарріс спрямовані на те, щоб максимально переконати виборців  у тому, що Трамп не підтримає інтереси України у випадку його перемоги на виборах в США. Штаб Гарріс робить ставку на особистий резонанс у людей, яким війна в Україні є ближчою.

Politico додає, що у Пенсильванії мешкає 5% польських американців, і ще 122 тис. — українських американців. У Мічигані живуть 900 тис. польських американців і 40 тис. українських американців, у Вісконсині — майже 480 тис. польських американців.

За словами керівника рекламної кампанії Гарріс Тома Маліновські, навіть незначна підтримка цих громадян позитивно вплине на кінцевий результат.