Опубліковано шпигунські фотографії BYD Han L

Сьогодні,   08:31    139


Публічний обліковий запис «Difenzhijia» оприлюднив шпигунські фотографії нового автомобіля, який, як кажуть, є BYD Han L. Повідомляється, що BYD Han L буде представлено на автосалоні в Гуанчжоу в листопаді та надійде в продаж до кінця року.

«Difenzhijia» показав, що очікується, що система Yunnan і інтелектуальне водіння високого класу будуть встановлені в деяких версіях BYD Han L. Модель DM-i буде оснащена технологією DM п’ятого покоління, а модель EV – оснащений акумулятором другого покоління,
очікується, що максимальний термін служби батареї перевищить 1000 км. Судячи з цього контуру кузова, BYD все ще дотримується загального відчуття поточної моделі.

Останні новини:  Skoda показала фінальні тизери кросовера Elroq: прем’єра незабаром

Буквально минулого тижня публічний обліковий запис також оприлюднив дизайн передньої частини цього нового автомобіля. Кажуть, що модель буде розташована вище, ніж поточне сімейство Han.

Згідно з попередніми звітами IT House, BYD 2025 Han Auto буде запущено 9 вересня. Вперше новий автомобіль має однакову передню частину на моделях DM і EV, додає колір автомобіля «Weiyang Gray», чорний спортивний пакет і оснащений висококласною інтелектуальною системою допомоги водієві «Eye of God» DiPilot 300. вперше з ціною від 165 800 юанів.

Останні новини:  Що означає знак "машина з крилами" та навіщо він потрібен на європейських дорогах


portaltele.com.ua