Немає й року, а вже розуміється: малюк замовив оновлення для Tesla на 10 тисяч доларів

11.09.2024   15:00    1659

Малюк купив оновлення до авто.

Відео з кумедними тваринами та малюками, які тільки починають пізнавати цей світ, цікаво дивитися наприкінці робочого дня, щоб розслабитися та посміятися. Однак господарям тварин чи батькам дітей зазвичай непереливки, коли ті завдають збитків, повідомляє Телеграф.

Так, 10-місячний малюк із США грався маминим планшетом на ненавмисно замовив оновлення на автівку Tesla на десятки тисяч доларів. Повернути покупку жінка не змогла. Відео опублікували на TikTok-сторінці «stayfitstaylit».

Останні новини:  Панда показала кілька бойових трюків і розсмішила сіті (ВІДЕО)

За словами мешканки США, її син грався з iPad на кухні, коли вона готувала вечерю. Саме так він й оформив покупку на $10 837 на оновлення для автомобіля Tesla. Цікаво те, що списання коштів жінка помітила не одразу, а лише тоді, коли перевіряла банківські витяги. Тоді повернути покупку вже було неможливо, оскільки минуло понад 48 годин.

Деякі користувачі мережі під відео висловили сумніви щодо правдивості слів жінки. Дехто зауважив, що дитина не могла зробити покупку, оскільки при знятті значної суми банк, ймовірно, вимагав би додаткового підтвердження.






1111529