Настя Каменських показала, хто створює в її домі атмосферу

15.09.2024   20:30    611
Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Настя Каменських так і не наважилася на народження дітей, доволі пізно вийшла заміж, але про неї точно неможливо сказати, що вона самотня людина. В її оточенні знаходиться багато дорогих їй особистостей. Починаючи від коханого чоловіка, і закінчуючи матір’ю, яка останнім часом завжди поруч.

Останні новини:  Білодід у червоному та з сумкою Chanel попозувала на даху елітного ЖК

Також вірною компаньйонкою для неї є собака Мімі. Раніше артистка регулярно публікувала разом з нею новий контент. Фанати мали можливість і спостерігати за собакою ледь не щодня. Часи змінилися і Настя Каменських стала рідше присвячувати своїй улюблениці публікації.

Настя Каменських показала, хто створює в її домі атмосферу

Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом
Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом

Тим не менш, нещодавно вона нагадала підписникам, якою красунею є її собачка. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показала, як Мімі невдоволено дивиться на свою володарку.




Погляд у собаки похмурий, читається невдоволення та нерозуміння, а потім вона змінює міміку і здебільшого дивиться із запитанням в очах. При цьому у собаки дуже смішна зачіска з рожевим бантиком зверху. Її кучеряшки як завжди розпатлані, але в очі нічого не лізе.

Останні новини:  Відомий ведучий Слава Дьомін неочікувано показався разом зі своєю екс-дружиною
 Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом. Скріншоти особистої сторінки зірки

Цікаво, що раніше Настя Каменських навіть спала зі своєю собакою, і часто у її блозі з’являлися кадри, як вони з Потапом та улюбленицею спочивають. У Олексія також склалися особливі взаємини з песиком.

Нагадуємо, останні 2 роки в мережі активно пліткують про імовірно розлучення Насті та Олексія. Здебільшого на ці думки наштовхує повна відсутність між ними комунікація в соціальних мережах. Окрім того, подружжя почало рідко публікувати спільні знімки, і часто це стається здебільшого по роботі. Обидва спростували дану інформацію та заявили, що ніяких проблем між ними немає.

Останні новини:  Дуа Ліпа з коханим помічена на сімейній вечері