Тимур Мірошниченко присвятив щемкий допис дружині і дітям

15.09.2024   01:00    348

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна нещодавно ділилася відео з їхньої сімейної фотозйомки на свіжому повітрі.

Тімур Мірошниченко і його родина

Тепер же Тімур показав її результат, присвятивши пост у Instagram своїм найдорожчим — Інні, Ангеліні, Мії, Марку та Марселю.

«Найкраще, що сталося в моєму життя, — ці люди на фото. Моє натхнення. Моя мотивація. Мої відповіді на всі питання і те, що знімає будь-яку втому після знімального дня чи складного відрядження», — написав Тімур.

Останні новини:  Сальма Хаєк поділилася знімками відпочинку на яхті

Інна Мірошниченко і діти

Діти Мірошниченків під час фотосесії заразом і свіжим повітрям подихали, і непогано розважилися

Тімур Мірошниченко і Марсель

Особливо неперевершений Марсель

«Не знаю, чи можна бути щасливішим, ніж у момент, коли я відкриваю двері і мене зносить ця хвиля любові під крики «ТАТО ВДОМА!»», — зізнався він.

Ангеліна Мірошниченко

Рожеве волосся — це була мрія Ангеліни. Але позбутися «тимчасової» фарби потім стало для Інни справжнім квестом

Останні новини:  Дуа Ліпа з коханим помічена на сімейній вечері

Як відомо, Ангеліні 9 років, Мії 6, Марку 4, а Марселю — 3. Найстарша дівчинка і наймолодший хлопчик Мірошниченків — народжені серцем.




Інна і Тімур відверто розповідають своїй аудиторії про процес усиновлення, адаптацію дітей, проблеми зі здоров’ям та інші виклики, з якими стикається і які долає їхня сім’я.

Останні новини:  Анастасія Цимбалару у піджаку на голе тіло притулилася до дерева і розказала про найважчий період свого життя


pravda.com.ua