Мережу заполонили курйозні меми і фотожаби після старту послуги онлайн-шлюбу у Дії

12.09.2024   14:00    2346

Після того, як Мінцифри запустило послугу онлайн-шлюб у «Дії» і відтепер одружитися можна у кілька кліків, мережу заповнили жарти, фотожаби і меми на цю тему.

Зокрема, інтернет-жартівники кепкують над тим, як у подальшому буде проходити процес одруження та реєстрація шлюбу, а також фантазують, що скоро можна буде обирати собі другу половинку на основі даних з податкової, земельного реєстру, реєстру майнових прав, медичної картки, історії голосувань на виборах та статистики національного кешбеку, розказують Економічні Новини.

Останні новини:  Купили на ринку: пара виявила перлину за 600 тисяч гривень у раковині молюска

Нагадаємо, міністр Михайло Федоров повідомив, що Мінцифри запустило послугу онлайн-шлюб у «Дії». Відтепер одружитися можна у кілька кліків. «Лише в Україні ви можете пройти повний цикл одруження – від подання заяви, шлюбу онлайн і до свідоцтва в застосунку. Більше не треба нікуди їздити, збирати документи, складати їх у файлик, щоб стати чоловіком та дружиною. Відтепер це кілька кліків у «Дії»», – повідомив міністр.

Федоров зауважив, що завдяки шлюбу онлайн військові та пари, які перебувають далеко одне від одного, зможуть одружитися попри обставини, відстань між містами або навіть країнами.

Останні новини:  Панда показала кілька бойових трюків і розсмішила сіті (ВІДЕО)





1111529