Маск про дебати у США: Гарріс перевершила очікування, але Трамп працюватиме краще

11.09.2024   20:41    1348

Американський мільярдер, засновник Tesla, Space X та власник X (колишній Twitter) Ілон Маск визнав, що кандидатка на посаду президента США Камала Гарріс “перевершила очікування більшості людей” на дебатах з Дональдом Трампом.

Як написав бізнесмен в X, він не вважає дебати справедливими. Хоч Маск і похвалив Гарріс, він заявив, що продовжуватиме підтримувати Трампа.

“Камала Гарріс сьогодні ввечері перевершила очікування більшості людей. Тим не менш, коли справа доходить до виконання завдань, а не просто до приємних слів, я твердо вірю, що Трамп виконає свою роботу набагато краще. Зрештою, якщо Камала може робити великі речі, чому вона цього не робить? Байден рідко з’являється на роботі, тож вона вже головна”, – заявив Маск.

Маск впевнений, якщо не буде проведено суттєвої реформи уряду, “закони та правила погіршуватимуться з кожним роком”.

“Трамп підтримує урядову комісію з ефективності, щоб дозволити робити великі речі, Камала – ні. Ми ніколи не досягнемо Марса, якщо Камала переможе”, – стверджує Маск.

Дебати Трамп-Гарріс

Крім того, Дональд Трамп під час дебатів із Камалою Гарріс не відповів на запитання модератора чи хоче він, щоб Україна перемогла у війні з Росією.


uapress.kyiv.ua

Останні новини:  Популярний виробник TAG буде постачати броньовану техніку в неназвану європейську країну



1111529