Маша Єфросиніна без макіяжу показала схожого на себе сина (фото)

12.09.2024   05:00    473

Гарний відпочинок завжди дарує хороший настрій та здатен навіть позитивно вплинути на наше самопочуття. Маша Єфросиніна показала підписникам, як провела свій цілющий вихідний. Вона виклала декілька світлин, де з’явилася поруч зі своїм сином Олександром.

25 серпня хлопчику виповнилося 10 років. У зовнішності Саші впізнаються риси його батька Тимура Хромаєва, який зараз захищає Україну. Але найбільше він схожий на свою зіркову маму. Особливо спільні риси помітні, якщо дивитися на фото Тимура та Маші у молодості.

Останні новини:  Бред Пітт у білому аутфіті з'явився на публіці з Інес де Рамон (фото)

Ведуча показала багато зворушливих і теплих моментів, як обійми, порпання по господарству, випічка домашнього хліба, катання на човні тощо. Також в гості до Єфросиніної завітала її подруга Оля Полякова. Маша вже давно дружить зі співачкою, вони часто з’являються одна в одної на стрімах.

Також Єфросиніна вела разом з Поляковою YouTube-шоу “Дорослі дівчата”, продовження якого просили в коментарях під дописом підписниці. Нагадаємо, що останній на сьогодні випуск з’явився ще у грудні минулого року.

Останні новини:  Ребел Вілсон вивела на публіку однорічну доньку (фото)
45-річна Маша Єфросиніна показала, як провела вихідні зі своїм сином та Олею Поляковою
45-річна Маша Єфросиніна показала, як провела вихідні зі своїм сином та Олею Поляковою

Шанувальників Маші особливо потішило те, що вона показала справжні, життєві моменти. Для відпочинку та фото зірки навіть не робили макіяж. Але коментатори зазначили, що навіть без косметики знаменитості надзвичайно красиві!




А ось доньку Маші Єфросиніної шанувальники ведучої можуть побачити вкрай рідко. 20-річна Нана Хромаєва не любить публічність. Її сторінки у соціальних мережах закриті від широкої авдиторії. Також красуня зазвичай проти публікації власних світлин на сторінці мами.

Останні новини:  Селена Гомес замилувала цілунком із коханим на телепремії (фото)
Доросла донька Маші Єфросиніної Нана Хромаєва та її дитяче фото з мамою
Доросла донька Маші Єфросиніної Нана Хромаєва та її дитяче фото з мамою

Єдиним виключенням є 16 лютого — день народження дівчини. Але цьогоріч і це правило змінилося, тому замість свого дорослого фото Нана дозволила викласти дитяче.




1111529