Авіація Ізраїлю скинула понад 80 бомб за кілька хвилин у Лівані для вбивства генсека ліванського руху «Хезболла» Хасана Насралли

Про це повідомляє New York Times з посиланням на двох високопоставлених ізраїльських військових чиновників.

На викладеному ізраїльською армією відео з вильотами літаків для завдання ударів у Лівані в день вбивства Насралли газета нарахувала як мінімум 15 910-кілограмових протибункерних бомб BLU-109.

Останні новини:  Поблизу Селидового нацгвардійці знищили бронетанкову колону та взяли в полон російських загарбників (ВІДЕО)


Раніше рух “Хезболла” підтвердив загибель свого генерального секретаря Хасана Насралли внаслідок ізраїльського авіаудару південним передмістям Бейрута.

Крім того, Ізраїль завдав ударів по десятках об’єктів «Хезболли» у Лівані. Атакам ізраїльської авіації зазнали, зокрема, ракетні пускові установки «Хезболли», націлені на Ізраїль, склади озброєнь та інша інфраструктура бойовиків, повідомив представник ЦАХАЛ.

Останні новини:  Аеророзвідники Бердянського загону полюють на ворога. ВІДЕО




Він додав, що за останню добу Ізраїль завдав ударів по сотням цілей у Лівані в рамках зусиль, спрямованих на те, щоб зробити Хезболлу недієздатною.

У свою чергу, ліванське Міністерство охорони здоров’я повідомляє, що внаслідок ізраїльських ударів по Лівану загинули вже понад 700 людей.

Останні новини:  Глава Гаїті осоромився на трибуні ООН, намагаючись напитися води просто з графина. ВІДЕО