Ці джинси є класикою, однак вони мають тенденцію виходити з моди, а потім знову повертися та ставати актуальними, пише Vogue. Цього року цей фасон знову буде займати центральне місце в нашому гардеробі, оскільки чимало брендів представили у своїх колекціях ці джинси.

Джинси кльош виглядають неймовірно стильно, але якщо не знати, з яким одягом та взуттям їх поєднувати, то можна просто зіпсувати образ. На прикладі відомих брендів, радимо розглянути найстильніші варіанти стилізації.

Останні новини:  Як прибирати квартиру при наявності домашнього вихованця

Джинси кльош і ковбойки

Розкльошені джинси чудово стилізуються з чоботами ковбойками. Можете додати на верх джинсову сорочку чи куртку. Бренд Schiaparelli поєднали сорочку з курткою та навіть створили цікавий акцент за допомогою краватки у вигляді косички.

Джинси з чоботами у тваринний принт

Поєднуйте джинси на високій посадці з чоботами у тваринний принт. Воно чудово виділяється, тож створить ефектний образ. Найпопулярнішим є взуття, яке імітує камуфляж пітонів і крокодилів.

Останні новини:  Як застосовувати зубну пасту в побуті: корисні хитрощі

Джинси бохо + замшеві чоботи

Замшеві чоботи є базовими в осінню пору так само як і светри. Модниці обирають для себе цього сезону бежеве взуття, яке ідеально доповнить джинси кльош та навіть довгі джинсові спідниці.

Основні поради стилізації джинсів кльош

Цей фасон джинсів треба обов’язково носити із взуттям на підборах, оскільки балетки чи кеди на низькому ходу зіпсують увесь образ. Найгарніше з джинсами кльош виглядають чоботи чи туфлі з витягнутим носком.

Джинси кльош чудово поєднуються з однотонними довгими пальтами чи куртками оверсайз. Також красиво виглядають джинси з сорочками, водолазками та різноманітними жакетами. На холодну осінь джинси можна поєднувати з дублянкою чи пуховиком.




У 1960-х роках джинси-кльош почали носити як частину контркультурного руху. Вони були популярними серед хіпі, які цінували свободу та нестандартний підхід до моди. На 1970-ий рік припав пік їхньої популярності. Ними свої образи почали доповнювати чоловіки та жінки, в той час вони асоціювалися з епохою диско. Тепер вони з’явилися в моді як частина ретро-руху.

Останні новини:  Як відмити сковороду після смаження риби, щоб не чіпати її руками