Чому свербить ніс: народні прикмети на кожен день тижня

Вчора,   22:20    198

Мабуть, найпопулярніша частина обличчя — це ніс. Про нього складено чимало прислів’їв і приказок, з ним пов’язано багато прикмет. Зокрема, популярною прикметою є ніс, що свербить. Розповімо сьогодні, до чого свербить ніс, і які з цим пов’язані народні повір’я.

Ніс вважається головним провісником змін, які чекають на вас найближчим часом. Цікаво, що прикмети відрізняються залежно від того, яка саме частина носа свербить, і в кого.

До чого свербить кінчик носа

Дуже часто кінчик носа свербить довго, наполегливо, і зовсім незрозуміло, як такого свербіння позбутися. Зрозуміло, цей свербіж не пов’язаний ні з алергічною реакцією, ні з застудними захворюваннями, він виникає сам по собі.

У жінки, дівчини

Якщо свербить кінчик носа в дівчини — то на неї чекає активна увага з боку протилежної статі. Готуйтеся, що хлопці просто не дадуть проходу, вони виявлятимуть інтерес і виявлятимуть знаки уваги.

Сверблячий кінчик носа у жінки також обіцяє підвищену увагу з боку чоловіків. Тільки у жінки такий «залицяльник», найімовірніше, буде один. Це чоловік із вашого найближчого оточення, і він раптом став до вас небайдужим. Це може здатися кумедним, але ваш новий залицяльник хоч і обіцяє бути велелюбним, але навряд чи занадто вірним, тому подумайте, чи потрібен вам такий зв’язок.

У чоловіка

У представників сильної статі сверблячий ніс віщує бійку. Як то кажуть, чує її. Звичайно ж, не обов’язково це буде справжній кулачний бій. Але може бути конфлікт, зіткнення інтересів, робочі дебати. Можливо, з кимось у вас уже «натягнуті», напружені стосунки, тоді в спілкуванні з цією людиною слід бути максимально обережним. Можливо, нерозуміння і конфліктна ситуація виникнуть спонтанно.

Останні новини:  Як почистити витяжку на кухні

Іноді сверблячий ніс у чоловіка віщує швидке рясне розпивання спиртних напоїв. А ми пам’ятаємо, що частенько бурхливі застілля закінчуються бійкою, тому, так чи інакше, слід проявити пильність і намагатися не вступати в перепалки, навіть словесні.

До чого свербить перенісся

Якщо свербить перенісся — на вас чекає напружена інтелектуальна робота, можливий мозковий штурм. Потрібні будуть ідеї — швидко, багато, якісно.

Ваші зусилля будуть винагороджені. Якщо проявите себе гідно — ви можете отримати хорошу надбавку до зарплати, підвищення на посаді або премію за підсумками роботи. Зберіть разом усі свої професійні якості, здібності, таланти, і результат не змусить себе довго чекати.




Є ще одне трактування прикмети, до чого свербить перенісся: не розповідайте нікому про свої далекоглядні або заповітні плани. Недоброзичливці можуть їх засмутити. У принципі, ніколи не варто ділитися з малознайомими людьми тим, що плануєте, навіть якщо перед цим ніс і не свербів. Краще ділитися успіхами, чимось уже зробленим, готовим, тоді ніхто не зможе вплинути на результат ваших дій.

До чого свербить лівий бік носа

Як відомо, лівий бік людського тіла «відповідає» за зло, а правий — за добро. Тому будьте напоготові, якщо засвербів лівий бік носа. Можливі неприємності, негаразди, доведеться вирішувати несподівані проблеми. Але якщо до них підготуватися — вони не будуть здаватися занадто страшними.

До чого свербить правий бік носа

А ось свербіж правого боку обіцяє приємні несподіванки. Такими приємними несподіванками можуть стати незапланована зустріч і посиденьки зі старим другом, приємне знайомство, радісна подія, торжество.

Останні новини:  Причини не прасувати постільну білизну

Крім того, можна очікувати запрошення на якийсь важливий захід. Можливо, ви давно на це чекали, а можливо й не чекали — але це запрошення має обернутися для вас якнайкраще. Можливі вигідні ділові пропозиції або кар’єрне зростання.

До чого свербить ніс у різні дні тижня

Понеділок

Не до добра свербить ніс у понеділок, який завжди — день важкий, адже це початок робочого тижня, а це завжди важко. І прикмети пов’язані зазвичай із роботою. Так, якщо засвербів ніс у понеділок, то можна чекати конфліктних ситуацій із начальством або колегами, труднощів у виконанні робочих завдань і доручень, проблем із виробництвом, поставками або з чимось, на що ви не зможете швидко вплинути, щоб виправити ситуацію.

Вівторок

Прикмети вівторка прямо протилежні прикметам попереднього дня тижня. Цей день, якщо у вас засвербів ніс, обіцяє бути легким, сповненим радісними подіями.

Середа

Цього дня свербіж носа попереджає про фінансові справи. Можливі непередбачені витрати, або ж ваші вкладення не виправдають себе. Як варіант — ви можете втратити грошові кошти внаслідок своїх імпульсивних вчинків або обманних дій інших людей.

Четвер

Цей день тижня відповідає за романтику. І свербіж носа цього дня обіцяє романтичне побачення. Воно може бути як довгоочікуваним, так і зовсім несподіваним.

П’ятниця

Хто не любить п’ятницю? Це кінець робочого тижня і передчуття вихідних. Цього дня ніс, що свербить, обов’язково обіцяє бурхливу вечірку. Тільки будьте обережні у вживанні спиртних напоїв і знайте міру, щоб не мучитися від похмілля в суботу.

Останні новини:  Поради для ефективного прибирання дому

Субота

Не виходьте цього дня з дому з великою сумою в гаманці або на картці, якщо у вас із самого ранку свербить ніс у суботу. Це означає, що ви зробите спонтанну покупку, витратите солідну суму, а радості або користі ця покупка точно не принесе.

Неділя

Цей день — день релаксу. Або нагрянуть родичі, або друзі запросять на посиденьки. У будь-якому разі, приємний вечір вам забезпечений.

До чого свербить ніс у різний час доби

Вранці

Якщо ніс свербить вранці безпосередньо перед роботою — на вас чекає успішний день, нові проєкти та хороші перспективи.

Вдень

Якщо ви хворієте, і вдень почав свербіти ніс — не ставтеся до свого захворювання легковажно. Візьміть відгул або підіть на лікарняний. Не варто перевантажуватися, потрібно якісно пролікуватися.

Увечері

На вас може чекати запрошення на свято від родичів або друзів, не виключена романтична вечеря з коханою людиною.

Вночі

Нарешті, якщо вам не спиться, а тут ще й ніс засвербів — це може передвіщати сварки і розлад у родині. Будьте лояльні та проявіть терпимість.

Висновок

Як кажуть у народі: попереджений — значить, озброєний. Ви можете не вірити в прикмети, або вірити не до кінця, але знаючи, до чого свербить ніс, ви можете приготуватися до будь-яких сюрпризів, які може підкинути доля, і тому, з легкістю, якщо не обернете їх собі на користь, але зі скрутної ситуації точно зможете вийти гідно. Володіючи потрібною інформацією, будете тримати ніс за вітром.