Чоловік не може продати свій будинок через туалет, який поставили біля його ґанку

Вчора,   20:00    1686

52-річний Бретт Кемп з Пурла, що на півдні Лондона, не може продати свій будинок після того, як неподалік його помешкання встановили портативний туалет для водіїв автобусів.

Кемп планує продати свій будинок, бо не може дозволити собі щомісячні виплати по іпотеці у розмірі 1800 фунтів стерлінгів. Однак відтоді, як на вулиці з’явився туалет, до нього лише двічі записувались на перегляд нерухомості. Це змусило чоловіка вважати, що будинок став непридатним для продажу.

Останні новини:  Слониха у зоопарку навчилася чистити банани хоботом

“Я просто не міг у це повірити. Вони поставили туалет без жодних консультацій — ні зі мною, ні з сусідами. Ганьба! Отак живеш, наче у нічному кошмарі. Смердить щоразу, як хтось відчиняє двері. Скажіть, хто захоче жити в такому будинку? Я б не хотів. Буду звертатися до лікаря, бо у мене стрес через усе це”, — скаржиться Кемп, батько двох дітей-підлітків, який спеціалізується на чищенні печей.

Останні новини:  Купувала тільки продукти: туристка безкоштовно жила 2 місяці на райському острові

Британець розуміє необхідність встановлення туалету для водіїв автобусів, але ставить під сумнів те, як місцева влада розв’язала цю проблему.

“Це кінець автобусного маршруту, тому я повністю розумію потребу в туалеті. Однак можна ж знайти якийсь інший вихід. Наприклад, розмістити його на іншому кінці розвороту — біля лісу, огородивши дерев’яним навісом чи парканом. Зрештою, можна розвернути вбиральню так, аби двері не відчинялися прямо біля мого ґанку”, — додає він.

Останні новини:  Сирні перегони та чемпіонат з кривляння. 10 абсолютно безумних змагань та фестивалів світу

Бретт подав офіційну скаргу 14 серпня. Відповідь мала надійти протягом 10 робочих днів, але він досі нічого не отримав.

“Я втратив будь-яку надію на те, що вони мені допоможуть”, — розводить руками Кемп.