Олена Кравець з Кварталу 95 відростила волосся після трендових стрижок

Сьогодні,   05:30    141

З чого все починалося, туди й повернулося. Олена Кравець після 3-річної носіння короткої стрижки, повернула собі довге волосся. Невже знову мріє повернутися у «Квартал 95»?

Майже 2 десятиліття ми звикли бачити Олену Кравець на сцені “Кварталу 95” поряд із Володимиром Зеленським та іншими хлопцями в одному й тому ж образі. Акторка неодмінно була з білявим волоссям середньої довжини та чубчиком.

Певно, це було продиктовано необхідністю грати Юлію Тимошенко. Олена в такі моменти просто підбирала волосся назад у хвостик і начіплювала косу. Ось вам і вилита політикиня!

Останні новини:  Бруклін Бекхем повторив легендарний образ зіркового батька у Парижі

Була колись у Кравець коротка стрижка, але це ще в студентські роки. Ми її тоді хоч і бачили у КВНі криворізької команди, але ще не вирізняли надто чітко. Тож коли знаменитість у 2021 році показалася на люди у коротенькому піксі, шанувальники ахнули.

Всім нам чудово відомо, коли жінка кардинально змінює образ – якщо у житті відбуваються певні зміни. Олена підтвердила, що їй захотілося щось змінити. Але ж ми не думали, що настільки кардинально!

Останні новини:  Ембер Херд вперше за довгий час з’явилася з дочкою на публіці

Акторка покинула проєкт “Квартал 95”. І це для всіх було не меншим шоком, аніж коротка зачіска. Згодом волосся в зірки трішки відросло, і вона перейшла на боб-каре. А тепер знову стала звичною нам Оленою Кравець із довгим білявим волоссям та чубчиком. Невже тепер мріє повернути все назад?

Навряд чи, адже акторка ділиться своїми планами на майбутнє, серед яких немає зустрічей з “кварталівськими” колегами. Навпаки, Кравець збирається після літнього затишшя відновити Ютуб-проєкт “Дома поговоримо”, який веде разом зі своєю старшою донькою Машею прямо зі своєї київської квартири.

Останні новини:  Джіджі Хадід у золотій кольчузі підкорила Паризький тиждень моди

Але малеча підростає і теж потребує слави. Саме для своїх 8-річних близнят Катрусі та Іванка 47-річна матуся започаткувала ще один канал “Вдома почитаємо дітям”, де збирається викладати аудіо книжки, які читає разом зі своїми дітлахами.


odnaminyta.com