3 лайфхаки, щоб відмінно виходити на кожному фото

13.09.2024   19:00    601

В епоху, коли аккаунт у соцмережах стає чи не другим паспортом, якісні фото — must have в арсеналі будь-якої жінки та й чоловіки теж. Але, погодьтеся, далеко не завжди ми добре виходимо на фото. Експерти поспішають на допомогу та підказують вам кілька класних лайфхаків, щоб вам не доводилося робити кілька кадрів поспіль.

Розворот

Якщо ваша мета — витягнути фігуру, варто взяти на замітку наступний прийом: коли вам належить зробити фото на повний зріст, просто розгорніться до камери наполовину. Плечі та груди розгорнуті прямо до об’єктиву, стегна у розвороті, а одна нога виставлена злегка вперед, ніби ви робите крок уперед. Головне, не завмирати в такій позі, тому що утримати рівновагу не завжди просто, тому намагайтеся не затискатися. Розслабтеся і час від часу зміщуйте ногу або рухайте плечима, щоб зняти напругу. Попросіть людину за кадром знімати вас трохи знизу, щоб зробити ноги трохи довшими. Шикарний кадр готовий!

Останні новини:  Причини кризи у стосунках: як зберегти сім’ю

Шукайте свою позу для групового фото

Ще складніше добре вийти, якщо окрім вас у кадрі є ще люди. Ми відволікаємось і забуваємо всі вдалі ракурси та вирази обличчя. Тут важливо, хто знаходиться поряд із вами. Якщо людей більше трьох, вибирайте тих, хто відрізняється від вас за параметрами на вигідну вам сторону. У цьому випадку ви різко виділятиметеся на загальному тлі. Так, заздалегідь відрепетируйте пози, які варто використовувати на групових знімках, а вони є.

Останні новини:  Як швидко позбавити холодильник від плісняви

Дивіться знизу нагору

Напевно, кожній дівчині знайома ситуація, коли робиш фото самостійно, але при ракурсі знизу нагору обличчя виходить надто важким. Щоб уникнути ефекту набряклого обличчя і витягнути візуально шию, знімайте селфі, піднявши телефон трохи вище за рівень очей. У цьому випадку ви отримаєте пристойний знімок без мішків під очима та щік на весь екран. Але не піднімайте камеру надто високо.

Останні новини:  Ефективний метод швидко випрати старі подушки