Водії на дорозі побилися дорожніми знаками: видовищне відео

29.08.2024   05:00    1429

Подія сталася на автомагістралі М3. Видно, як двоє чоловіків блокують рух і нападають один на одного, використовуючи так звані «вказівні таблички».

Інцидент потрапив на відео. Угорська дорожня служба задля попередження подібної ескалації та агресії на дорогах розмістила «короткометражку» в соціальній мережі. Про це йдеться на ресурсі Megáll AZ ÉSZ.

На записі видно MAN TGX у лівій смузі перед звуженням дороги. Mercedes-Benz Sprinter наближається по правій смузі і, мабуть, в останню хвилину має намір зупинитися прямо перед вантажівкою.

Останні новини:  Три подруги побилися на весіллі за букет нареченої: відео курйозного моменту

Видно, як MAN змушений робити різкі рухи, після чого його водій зупиняється на дорозі, виходить із салону і люто прямує до Mercedes.

Лунає умовний гонг. На дорожньому рингу починає зростати напруга. Обидва чоловіки починають сваритися на дорозі. Далі справа доходить до вказівних щитів – біло-червоні стовпчики, що позначають тимчасові смуги руху.

Чоловіки луплять ними один одного, кілька разів дісталося кабіні вантажівки. Чисто випадково водія MAN мало не збиває легкова машина.

Останні новини:  Мережі розсмішив собака, який виліз на верхівку дерева (ФОТО)

На місці інциденту додається глядачів, утворюється затор. Інцидент набуває яскравого видовища.

Зрештою, водій MAN повернувся в кабіну і поїхав, після чого всі машини змогли рушити далі.

За підрахунками дорожнього управління, довжина затору повернулася до попереднього рівня лише приблизно через 30 хвилин. Щоправда, чи отримав хтось з учасників інциденту штраф, не повідомляється.

Останні новини:  Білки перетворили авто американців на свою комору