Відео дня: масштабна пожежа на заводі з виробництва електромобілів Rivian знищила понад 50 машин

28.08.2024   18:31    452


Приблизно 50 нових електромобілів моделей Rivian R1S і R1T були критично пошкоджені, або знищені під час пожежі, яка спалахнула на стоянці заводу фірми в Нормалі, штат Іллінойс, минулих вихідних.

 

Пожежа почалася в суботу ввечері, пожежну команду викликали на місце події лише о 21:45. Відео, опубліковане в соціальних мережах, демонструє серйозність пожежі з величезним полум’ям, що тягнеться до неба, і густим чорним димом.

Останні новини:  Затонулі кораблі Другої світової війни знайдено на дні Дунаю через посуху (ВІДЕО)

Пожежним бригадам вдалося загасити вогонь, але не раніше, ніж десятки R1T і R1S були зруйновані. На одному з зображень видно, що компанія Rivian запакувала в коробки 57 автомобілів, які постраждали від пожежі, і поставила їх у кутку своєї стоянки. Переважна більшість ​​електромобілів були знищені.

Останні новини:  HIMARS знищує на Курщині російську машину мінування "Земледелие" (ВІДЕО)

Після аварії речник Rivian Келлі Фелкер сказала, що причина пожежі ще розслідується. На щастя для Rivian, вогонь не поширився на самі виробничі потужності.

“Ми розслідуємо причину пожежі, яка пошкодила кілька транспортних засобів на стоянці на нашому заводі Normal у суботу пізно ввечері. Сам завод не постраждав. На даний момент ми не знаємо про будь-яких постраждалих”, – сказала вона.

Останні новини:  Армія США показала можливості 120-мм баштової мінометної системи Patria NEMO (відео)

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Rivian інтегрував стрімінгові додатки YouTube і Google Cast у мультимедіа.



autogeek.com.ua